Markt Ophaalpunt

Haal uw boodschappen zelf op bij de Markt Ophaalpunt!

Liever thuis uw boodschappen bestellen, maar wel zelf ophalen bij onze winkel? Dat is ook mogelijk! Bestel ze gemakkelijk in onze online webshop. Wij verzamelen uw boodschappen en zorgen ervoor dat deze netjes in kratten verpakt zullen worden. Spreek een tijdstip af dat voor u past en wij zorgen ervoor dat de boodschappen voor u klaarstaan bij ons Ophaalpunt. Dat is lekker makkelijk!

  De Markt Sandur Ophaalpunt.jpg
  De Markt Sandur Ophaalpunt 3.jpg

  Bestel online al uw dagelijkse boodschappen!

  Wilt u de deur helemaal niet uit voor uw boodschappen? Dat is ook geen probleem. Bestel al uw dagelijkse boodschappen online en maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment.

  Wij bezorgen uw boodschappen thuis tot aan de voordeur! Ook profiteert u af en toe van gratis bezorging, houdt hiervoor onze actiefolder en Social media "demarktvansandur" in de gaten.

  Bestel nu online

  Alles over de acties en aanbiedingen van de Markt van Sandur!

  Iedere week kunt u profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen welke u treft in onze actiefolder. Deze folder wordt wekelijks verspreid in de nabije omgeving. Uiteraard is de folder ook digitaal in te lezen op deze website.

  Spaar verder mee voor veel voordeel en plezier bij Parc Sandur! Bij iedere 10,00 aan dagelijkse boodschappen bij de Markt van Sandur ontvangt u één Sandur spaarzegel (m.u.v. niet wettelijk toegestane artikelen). Een volle spaarkaart heeft 25 zegels. De volle spaarkaarten kunt u bijvoorbeeld inleveren voor een gratis diner in een van onze restaurants, een uurtje gratis bowlen of in de zomermaanden lekker genieten op de Grote Rietplas op een van onze fluisterbootjes! Kortom: vertier voor het hele gezelschap! Benieuwd naar de acties die wij dit jaar voor u hebben samengesteld? Neem een kijkje op onze vernieuwde Sandur spaarkaart en ontdek de vele verrassende uitjes en extra’s!

  De Markt Sandur Ophaalpunt 4.jpg